Ремонт металевої труби з муфтою


Ціни Галерея Контакти

Нашого співробітника викликали на ремонт труби. Вона знаходилась у парадному багатоповерхового будинку. Причина виклику була труба, що вічно капає, раніше вже викликали інших зварювальників, але труба капати не перестала. На цей раз викликали нас, щоб розібратися з цією проблемою.

Перша причина несправності була в тому, що фахівці викликані до нас, приварили різьблення, яке за своїм діаметром було товщим за саму трубу. Приварили вони її не якісно, от труба й капала. Зварювальник зрізав болгаркою різьблення, яке було наварене раніше і приварив нове. У парадному пустили воду, зварювальний шов тримався добре, зроблений був якісно. Але виникла нова проблема, зварювальник знову помітив течію, яка йшла вже не зі швів, а саме з різьблення. Труба поліпропілену була знята і все ретельно перевірено, як виявилося, що цього разу проблема в муфті, яка накручувалась на різьблення. Муфта була куплена в магазині з браком, послаблене різьблення.

На жаль таких нюансів замовник не міг знати, оскільки не розбирався в таких тонкощах. Але досвідчене око фахівця з великим досвідом роботи та спеціальними інструментами змогло з'ясувати причину поломки. Через деякий час всю роботу було зроблено, пущено воду і все перевірено. Ремонт труб пройшов успішно, зварювальнику подякували за якісно виконану роботу і він зміг поїхати на інше замовлення.

При покупці різних різьбових з'єднань не забувайте перевіряти їх на щільність скручування. Таким чином ви зможете уникнути багатьох проблем надалі. Краще відразу в магазині дізнатися цю проблему, ніж на приварених трубах. Існує також спеціальний кондуктор перевірки різьби, який зможе точно визначити надійність і якість різьби.


За уточненням деталей прохання дзвонити чи писати на номер
  • Life 093 949 03 36
  • Kyivstar 096 073 99 73
на обох номерах є WhatsApp, Telegram, Viber

Зварювальні роботи

Мапа робіт

Контакти