Ремонт металевої труби водопроводу у Києві


Ціни Галерея Контакти

Один з наших основних напрямів у роботі це ремонт труб водопроводу, різної складності. Як ми не раз вже писали, на таку роботу допускаються тільки фахівці високої якості, оскільки зробити якісний ремонт труб не кожному зварювальникові під силу. У цій роботі потрібно мати великий досвід та навички. Усім цим володіють наші спеціалісти. Не варто економити на даному виді роботи, оскільки при неправильному ремонті у вас після можуть бути великі проблеми, а саме затоплена квартира і новий ремонт.

Ремонт труби

Саме на ремонт труб водопроводу сьогодні вирушив наш зварювальник, з адреси Героїв Дніпра надійшов дзвінок від людини. Просили приїхати та усунути течію у трубах, щоб не затопити свою квартиру. Ми швидко відреагували і не минуло години, як зварювальник був уже в квартирі і вирішував це питання. У ванній кімнаті проходили два вигини металевої труби, які були з'єднані трубкою з поліпропілену, саме вона й потекла. Було вирішено зварником відрізати зайві частини труб і зробити рівну трубу, без безлічі переходів та шматка поліпропілену.

Заварювання труби

Насамперед було відключено всю воду в трубах, після чого зварювальник акуратно відрізав зайві частини болгаркою і приварив рівну трубу. Єдиною проблемою з якою довелося зіткнутися, було близьке розміщення труби до стіни, це не давало зварювальникові заварити задню стінку. З цієї причини було вирішено приварювати трубу як зверху, так і знизу через операцію або, як кажуть, через вікно. У цьому випадку вирізається невелика частина труби, щоб спокійно зміг пройти електрод, заварюється задня стінка і тільки після цього приварюється на місце шматок, що був вирізанний.

Труба водопроводу

Зварювальником роботу було зроблено якісно, все перевірено по завершенню на течію. Труби не текли і це говорило про правильно виконану роботу. Замовники були вдячні за оперативність нашої людини і тепер могли спати спокійно, розуміючи, що труба водопроводу вже не тече і проблему вирішено.


За уточненням деталей прохання дзвонити чи писати на номер
  • Life 093 949 03 36
  • Kyivstar 096 073 99 73
на обох номерах є WhatsApp, Telegram, Viber

Зварювальні роботи

Мапа робіт

  • Интерактивная карта сварочных работ

Контакти