Ремонт рушникосушки з нержавіючої сталі в квартирі


Ціни Галерея Контакти

Досить таки часто у ванній кімнаті можна зустріти рушникосушку, вона відіграє велику роль і служить не тільки для сушіння рушників. Часто у ванних кімнатах немає витяжки і саме сушарка для рушників прибирає всю вологу. Вони йдуть різної форми, в магазинах можна зустріти дуже широкий асортимент на вибір дизайну і головне матеріалу. У старих багатоквартирних будинках часто стояли сталеві сушарки змійкою. Але їх згодом почали міняти і люди почали встановлювати з нержавіючої сталі. Багато хто вважав якщо це нержавіючий матеріал, то з ним нічого не може статися і не страшна корозія. Якщо стінки труб товсті, вони будуть довго служити, але на ринку рушникосушарок є безліч дешевих варіантів, які на око можна і не відрізнити від дорогих і ви подумаєте, навіщо платити більше, коли є аналог в кілька разів дешевше. Його дешевизна пояснюється товщиною труб, які використовуються, вони можуть бути в два, а то й три рази тонші і термін служби, як розумієте, зменшується так само в кілька разів.

Сушник для рушників

Нам надійшов дзвінок від клієнта, де він виклав свою проблему. Полягала вона в тому, що потекла сушки для рушників з нержавіючої сталі і потрібно було терміново вживати якихось заходів. Через дуже короткий проміжок часу наш зварювальник стояв у ванній кімнаті замовника і розглядав місце роботи. Перед ним була рушникосушка яка дійсно потікла, вона була приварений до металевих труб, з цієї причини просто зняти і провести заміну не можна. Труби нержавіючої сталі були дуже тонкі, тому сталося швидке окислення, яке і вивело все з ладу.

Труби водопроводу

Приступивши до роботи, зварювальник спочатку відрізав болгаркою сушарку, після чого приварив різьблення на труби і накрутив крани. Дані крани бажано ставити завжди, без них складно поміняти сушарку, потрібно завжди викликати зварювальника, який займеться цим питанням. Маючи крани раніше, замовник міг просто відкрутити все і провести повну заміну за короткий проміжок часу.


За уточненням деталей прохання дзвонити чи писати на номер
  • Life 093 949 03 36
  • Kyivstar 096 073 99 73
на обох номерах є WhatsApp, Telegram, Viber

Зварювальні роботи

Мапа робіт

  • Интерактивная карта сварочных работ

Контакти