Ремонт труби гарячої води у житловому квартирному будинку


Ціни Галерея Контакти

Не рідко ми працюємо з ОСББ, допомагаємо з різними проблемними ситуаціями, де без допомоги професійного зварювальника просто не обійтися. Цього разу наша робота так само була спільною, замовником було ОСББ, з яким ми працюємо вже не перший рік. Дзвінок надійшов рано вранці і повідомили, що весь будинок зараз стоїть без води і люди потребують нашої допомоги. Причиною нашого виклику була водопровідна труба на горищі будинку з подачею гарячої води.

Труба водопроводу

На виклик вирушив один зварювальник, бо роботи було небагато і допомога слюсарів не потрібна була. Піднявшись із провідником на дев'ятий поверх будинку, одразу було знайдено трубу, яка потребувала ремонту. Біля старого шва було видно протікання води, труба прогнила, сталося це все через відсутність цинку на латці та місці зварювання. Переглянувши це місце, було вирішено наварити манжету на це місце. Що було зроблено за короткий проміжок часу за допомогою електродугового зварювання.

Труба водопостачання

Після закінчення зварювальних робіт, воду одразу вирішили не запускати, доки зварювальник був на горищі, було вирішено оглянути всі труби на наявність яскраво виражених проблем. На щастя, труби були в нормальному стані і більше проблемних місць не було виявлено. Відразу після огляду запустили воду в будинку, манжета трималася добре, приварена на совість, протікань не було виявлено.

Труба гарячої води

Хочемо також відзначити чистоту цього будинку, зварювальникові сподобалося працювати в такому місці, воно було повністю доглянуте, без зайвих і сторонніх запахів. Одним словом, все було чисто, не кожен будинок може таким похвалитися.

Ми маємо низку професійних співробітників, які у зварювальній справі вже багато років, з легкістю допоможемо впоратися з ремонтом водопровідних труб та трубами газу. Відразу хочемо попередити, що не потрібно таку роботу пробувати робити самому, роботу такого типу повинні виконувати тільки професіонали.


За уточненням деталей прохання дзвонити чи писати на номер
  • Life 093 949 03 36
  • Kyivstar 096 073 99 73
на обох номерах є WhatsApp, Telegram, Viber

Зварювальні роботи

Мапа робіт

  • Интерактивная карта сварочных работ

Контакти