Захист на двигун воріт


Ціни Галерея Контакти

Поступив дзвінок від дачників, база яких знаходилася під Києвом. У них була проблема, яку вони просили вирішити і допомогти. Все полягало в тому, що при в'їзді на базу встановлено відкатні ворота з двигуном. Двигун встановлюється на такі конструкції для полегшення відкриття та закриття воріт. Всі дії виконуються одним натисканням на кнопку пульта, не потрібно виходити з машини та робити це вручну. Двигун був невеликим помічником, який полегшував життя дачникам.

Кожух двигуна

Саме цей помічник був викрадений невідомими людьми у нічний час доби і не в літній період, коли на дачних ділянках знаходиться мінімальна кількість людей. Нас попросили купити та встановити новий двигун на місце попереднього, але не просто встановити, а зробити йому на додаток металевий захисний кожух. Він повинен буде вберегти двигун від повторної крадіжки. Ми погодилися допомогти і розпочали роботу.

Двигун воріт

На даний об'єкт було куплено спеціальний двигун та потрібний метал для виготовлення захисту. Після придбання всього необхідного було зібрано зварювальника і відправлено на робоче місце. Макетів кожуха не було, все робилося на перевагу та досвід зварювальника, погоджуючи деталі відразу на місці із замовниками. Захист робився знімним, при поломці двигуна або його налаштуванні, кожух можна зняти та провести всі ремонтні роботи. На кожусі було передбачене спеціальне віконце, за відсутності світла через це віконце можна розблокувати двигун і відкрити ворота без особливих зусиль.

Зварювальний шов

Матеріал використовувавшийся для зварювання захисної коробки була 3мм сталь. Зварювальником все було проварено дуже добре, щоб кожух не можна було розбити або пошкодити, тим самим відкрити і намагатися вийняти двигун. Після встановлення двигуна та надійного приварювання його на посадкове місце, одягли кожух та пофарбували все балончиком. Щоб корозія не псувала його і він зміг прослужити весь свій термін.

Встановлення кожуха

Так само на базі після цього злодійства було встановлено кілька відеокамер на стовпах та будинках. Камери були наведені на вхід на базу, тепер можна було дізнатися, хто входить на базу і що відбувається біля входу.


За уточненням деталей прохання дзвонити чи писати на номер
  • Life 093 949 03 36
  • Kyivstar 096 073 99 73
на обох номерах є WhatsApp, Telegram, Viber

Зварювальні роботи

Мапа робіт

  • Интерактивная карта сварочных работ

Контакти