Демонтаж старої рушникосушки


Ціни Галерея Контакти

При переплануванні своєї квартири, часто випливають різні дрібниці про які ви приміром і не замислювалися, ось наприклад як у даному випадку. Молода пара робила повний ремонт у своїй квартирі та вирішила поєднати туалет та ванну кімнату в одне ціле. Для цього потрібно було знести стіну між ними, що й було зроблено, але вони забули, що зняти частину труби не так і легко, як вибити цегляну стінку. Зіткнувшись з цією перешкодою, люди стали шукати фахівців, які можуть допомогти і провести демонтаж рушникосушарки.

Сушник для рушників

Таким чином ми отримали нового замовника, який коротко виклав свою проблему. Даний тип роботи ми робили і робимо дуже часто, знаємо всі підводні камені, які можуть бути, а головне маємо зварників які займаються трубами водопроводу і газу. Це високоспеціалізовані фахівці, які можуть допускатися до такого роду роботи.

Ремонт труб

Приїхавши на місце роботи ми почали спілкуватися із замовником, у розмові він пояснив що хоче зняти стару сушарку для рушників, з неї зробити рівні ділянки труби, таким чином і вийде байпас з відводами і різьбленнями на 3/4. Завдання було простим і зрозумілим, розклавши весь потрібний інструмент, зварювальник приступив до роботи.

Гусак на трубі

Спершу було перекрито та спущено воду у стояку, щоб можна було відрізати ділянку потрібної труби та не затопити квартиру та сусідів знизу. Відрізавши сушку для рушників, зварювальник вирізав рівні ділянки труби з неї. Зварив їх в одне ціле, і вийшла рівна труба, яка й була встановлена. До неї так само приварили два гусаки для встановлення лічильника води та відводи на які були одягнені крани і за бажання можна було встановити знімну рушникосушку.

Різьблення на трубі

Вся робота робилася у Києві, Святошинському районі, зварювальник впорався за кілька годин. Основний час займало злити воду зі стояка і набрати її назад для перевірки всіх зварювальних швів. Течі не було виявлено, всю роботу було зроблено якісно. Замовник зміг також заощадити на покупці нової труби, оскільки зварювальник з легкістю зі старої сушки для рушників зміг зробити рівну трубу.

Демонтаж рушникосушарки
За уточненням деталей прохання дзвонити чи писати на номер
  • Life 093 949 03 36
  • Kyivstar 096 073 99 73
на обох номерах є WhatsApp, Telegram, Viber

Зварювальні роботи

Мапа робіт

  • Интерактивная карта сварочных работ

Контакти