Ремонт труби у квартирі


Ціни Галерея Контакти

Робили ремонт старої труби у квартирі багатоповерхового будинку, цю трубу ми ремонтували ще рік тому. Зварювальник добре запам'ятав це місце, оскільки труба була в дуже жалюгідному стані і йшли рекомендації замінити цю частину стояка повністю, щоб уникнути повторних ремонтів, але все пішло не так як запланувала клієнтка.

Ремонт труби

Минулий візит зварювальника відбувся через свищ, що утворився в трубі, яка перебуватиме у ванній кімнаті. Свищ утворився прямо посередині труби, відразу ж була перекрита вся вода і викликаний зварювальник. Він по приїзду швидко все заварив і наполегливо просив поміняти, тому що стінки були вже тонкі й гнилі в трубах. Господиня квартири повністю погодилася зі зварювальником та пообіцяла все замінити.

Поліпропілен

Була куплена нова ділянка труби, домовилися із сусідом нижче що буде йти заміна труби в квартирі та частина його труби, з сусідом, який живе на поверх вище, на жаль домовитися не вийшло і стара частина труби так і залишилася стирчати зі стелі, нагадуючи про те що будь-якої миті може знову луснути. Заміну старої металевої труби зробили на поліпропілен.

На цей раз свищ утворився саме в цій частині старої труби і ми знову поїхали ремонтувати її. Спочатку зварювальник хотів акуратно все заварити накривши стіни і стелю захисними предметами і мокрими ганчірками, але в такому разі не вдавалося нормально проварити трубу, тому що вона була дуже близько до стінки і електродом неможливо було підлізти. Весь захист довелося зняти і варити без нього, оскільки іншого виходу просто не залишалося.

Труба водопроводу

Труба була добре проварена, свищі заварили і пустили воду по стояку, течі більше не було, але від зварювальної роботи залишилися сліди роботи зварювальника на плитці та стелі, все це можна розглянути на фото. Коли труби роблять надто близько до стін, до них виходить мінімальний прохід, особливо до задньої частини і через це зварювання проводитися тільки таким чином. Коли відстань між стінкою та трубою нормальна, ставиться захист, який захищає повністю весь ремонт і не завдає якоїсь шкоди плитці, шпалерам та іншому ремонту.

Ми знову рекомендували поміняти цю ділянку труби і якось домовитися із сусідами через ЖЕК, щоб поміняти пошкоджену, стару трубу.


За уточненням деталей прохання дзвонити чи писати на номер
  • Life 093 949 03 36
  • Kyivstar 096 073 99 73
на обох номерах є WhatsApp, Telegram, Viber

Зварювальні роботи

Мапа робіт

  • Интерактивная карта сварочных работ

Контакти