Перенесення труби газу


Ціни Галерея Контакти

У нашій команді лише досвідчені фахівці, які мають великий досвід роботи та стаж. Всі наші зварювальники займаються ремонтом газових труб та труб водопроводу. На цю роботу не допускаються робітники, які мають малий досвід і не знають всієї специфіки роботи з трубами якими здійснюватиметься транспортування чогось.

Газова труба

На фото ви можете помітити, що цього разу ми займалися перенесенням труби газу, яка після ремонту стала заважати замовнику. Перш ніж був зроблений абсолютно новий ремонт, труба саме виходила до бойлера і газової плити, але ремонт повністю змінив розташування. Плита почала знаходитися в іншому місці, і бойлер вирішили перенести під стінку.

Таким чином стала проблема, як перенести газову трубу в квартирі? Замовник не розгубився і швидко знайшов нас через інтернет, пояснив свою невелику проблему і попросив приїхати і допомогти з цим питанням. Вислухавши і зрозумівши, що потрібно від нас, ми відправили зварювальника до міста Вишневе на робочий об'єкт з усім потрібним обладнанням. Приїхали того ж дня і змогли зробити всю роботу з трубами.

Перенесення труби газу

Перенесення труб газу саме в цьому випадку зайняло не так і багато часу, всю роботу було зроблено за проміжок менше однієї робочої години. Самі труби були в хорошому стані, стінки товсті і хороші, єдина проблема, яка заважала зварювальникові сьогодні працювати, була стінка обшита пінопластом. Саме біля неї проходило зварювання труб, пінопласт моментами спалахував і його доводилося гасити водою, бойлер і все, що знаходилося поруч, накрили мокрими ганчірками.

Після завершення всіх зварювальних робіт естетичний вигляд на кухні трохи покращився, труба була красиво захована за бойлер, від неї так само йтиме гумовий шланг до плити. А найголовніше те, що тепер звільнилася стіна, де й проходила труба, на неї можна буде вішати скриньки для посуду як це і хотів замовник.

Труба газу біля бойлера

Не намагайтеся займатися ремонтами такого типу самостійно, якщо навіть у вас є зварювальний апарат або друзі, які можуть підварити ворота або мангал. Робота з трубами вимагає великої практики від людини, а головне — спеціальних умінь і навичок. Ми думаємо не варто говорити що може статися якщо ви погано заварите трубу і буде витік газу який ви можете просто не помітити.


За уточненням деталей прохання дзвонити чи писати на номер
  • Life 093 949 03 36
  • Kyivstar 096 073 99 73
на обох номерах є WhatsApp, Telegram, Viber

Зварювальні роботи

Мапа робіт

  • Интерактивная карта сварочных работ

Контакти