Виготовлення сходів для входу


Ціни Галерея Контакти

Замовником даної роботи виступав новий невеликий офісний центр, зв'язавшись з командою зварювальників, клієнт дав чіткі креслення для роботи і пояснив деталі, які їх цікавили. Раніше на цьому місці входу взагалі не було, він був тільки з іншого боку будівлі, але для зручності вирішили зробити з протилежного боку. Було зроблено демонтаж стінки, встановлені великі двері, далі робота була за зварювальниками, які мали зробити гарні та зручні сходи з поручнями.

Креслення сходів

За вказаними кресленнями було куплено метал із запасом та привезено на місце роботи. Все було розвантажено та виставлено. У роботі брали участь дві особи, а саме зварювальник зі слюсарем. Початкова робота була у слюсаря, йому потрібно було по кресленню відрізати потрібні частини металу і передати зварювальникові, який не зволікаючи зварював все в потрібні частини майбутніх сходів.

Зварювання сходів

Щодо металу, що використовується в даній роботі. Можна сказати що використовувався швелер 12-го розміру та труби 60х30 та 60х40. Перший день зварювальник із слюсарем робили каркас на якому будуть кріпитися перила і самі сходи, так само його називають подіум, все було добре виставлено та проварено, у всіх потрібних місцях. Наступного дня зайнялися роботою, що залишилася. Потрібно було слюсарю відрізати за розміром усі перила, балясини, сходи та перекриття для підлоги.

Виготовлення сходів

За цілий робочий день вся конструкція була виставлена та зварена точно за даними кресленнями. Остаточну роботу можна спостерігати на представлених фотографіях. У результаті повністю готові і зачищені сходи зайняли у двох робочих два дні. Фарбування порадили відкласти на тепліший час, щоб воно добре лягло на метал. На вулиці була мінусова температура і зварювальник не рекомендував зараз проводити фарбування. Замовники вислухали пропозицію і повністю погодилися з нею, сказавши, що фарбування проведуть, коли на вулиці буде вже плюсова температура.

Сходи з поручнями
За уточненням деталей прохання дзвонити чи писати на номер
  • Life 093 949 03 36
  • Kyivstar 096 073 99 73
на обох номерах є WhatsApp, Telegram, Viber

Зварювальні роботи

Мапа робіт

  • Интерактивная карта сварочных работ

Контакти