Ремонт петлі металевих дверей


Ціни Галерея Контакти

Робота майстра проводилась у Київській області, мікрорайон Осокорки. Надійшов виклик на ремонт петлі, яка просто відірвалася на вхідних металевих дверях. Її потрібно було терміново відремонтувати, оскільки господар не міг виїхати на роботу і залишити двері не зачиненими. Закритися вони не могли і він чекав на допомогу для швидкого та оперативного ремонту. Взявши електродугове зварювання вирушили на допомогу і не минуло години, як були на місці.

Ремонт петлі

По приїзду насамперед було зроблено огляд петлі. Потрібно було з'ясувати причину, через яку вона відірвалася від дверного полотна. Причина була виявлена відразу, вся справа була в тому, що її спочатку погано приварили і постійне закривання дверей з гарним ущільнювачем призвело до навантаження, яке одного дня петля дверей не змогла винести і відірвалася.

Петля дверей

Під час роботи зварювальника чекали деякі труднощі. Перша з них це утеплений фасад будинку пінопластом, через який двері не знімалися і всю роботу довелося робити не знімаючи їх з другої петлі. Так само для початку зварювальних робіт, потрібно було зняти дермантин який дуже добре був приклеєний до дверної коробки. Зняти треба було щоб він не спалахнув при зварюванні і не втратив свій первозданний вигляд. Всі маніпуляції були зроблені і можна було розпочинати відновлення петлі на двері з металу.

Петля дверей

Двері всередині були утеплені скловатою та дерев'яною стружкою, при зварюванні вона починала сильно тліти, що так само трохи ускладнювало весь процес. Так само тління дуже багато було диму, цей дим міг зіпсувати світлий фасад будинку та обшивку дверей, залишивши на них свій темний слід. Проблему вирішили таким чином, був трохи вищим пропалений отвір у який при тлінні господар наливав воду з пляшки, щоби все погасити. Відразу ж зробили схожий отвір унизу дверей, з якого витікала вся вода і не затримувалася в коробці.

Петля

Незважаючи на всі перешкоди з якими зустрівся зварювальник, робота була зроблена за короткий проміжок часу, петля приварена, зварювання зачищене, дермантин приклеєний на своє місце.


За уточненням деталей прохання дзвонити чи писати на номер
  • Life 093 949 03 36
  • Kyivstar 096 073 99 73
на обох номерах є WhatsApp, Telegram, Viber

Зварювальні роботи

Мапа робіт

  • Интерактивная карта сварочных работ

Контакти