Видалення труб від рушникосушки


Ціни Галерея Контакти

Не завжди планування нової квартири співпадає зі смаками мешканців, які там житимуть. Так само деякі дрібниці можуть здатися зовсім зайвими або чогось не вистачатиме. Розглядаючи даний випадок нової квартири, в якій було передбачено два санвузли, власники вирішили в одній ванній кімнаті прибрати рушникосушку, вважаючи що вона їм не знадобиться і дві це занадто багато.

Труба водопостачання

У квартирі саме йшов ремонт повним ходом і це був найкращий час провести демонтаж сушки, щоб можна було одразу зробити стіну та не переробляти надалі. Для виконання даного типу роботи було викликано зварювальника з досвідом та кваліфікацією по роботі з трубами водопостачання та газу. Взявши все необхідне обладнання для цієї роботи, співробітник виїхав на об'єкт за вказаною адресою в районі Позняки.

По приїзду, підійшовши до робочого місця, було зрозуміло, що стіну доведеться частково демонтувати. Не роблячи даної процедури не можна буде болгаркою підлізти до труби щоб відрізати відводи і зварювання так само не зможе дотягнутися до місця, де заварюватиметься труба. Невелику частину цегли зняли за лічені хвилини і з торця стінки з'явилася можливість для повноцінної роботи.

Труба стояк

Зайві частини відводів були відрізані, після чого труби заварені. Місця де раніше розташовувалися ці відводи, потрібно добре проварювати через частого вигоряння цинку після зварювання. Дані місця проварюються щонайменше двічі, для утворення товстої стінки з металу. Зварювальники без досвіду зачасту не знаючи техніки зварювання труб, обварюють всього один раз, таким чином залишають тонку стінку яка може прогнити через кілька років і з'явитися свищ.

Зварювальний шов

Все було добре проварено, після чого запустили воду стояком, щоб перевірити чи не з'явитися тучія після зварювальних робіт. Течі не було виявлено, зварювальник добре впорався з поставленою роботою. Тепер замовник може закладати стінку і продовжувати свій ремонт, знаючи що труба його більше не потурбує і демонтаж відводів сушарки для рушників був проведений швидко і якісно.


За уточненням деталей прохання дзвонити чи писати на номер
  • Life 093 949 03 36
  • Kyivstar 096 073 99 73
на обох номерах є WhatsApp, Telegram, Viber

Зварювальні роботи

Мапа робіт

  • Интерактивная карта сварочных работ

Контакти