Встановлення труб газу на кухні


Ціни Галерея Контакти

Зачасту такі невеликі труднощі чекають на людей, які й починають перепланування будинку, квартири або просто роблять ремонт з переміщенням всіх наявних меблів. Пересунути шафу, стіл або плиту на кухні не складе величезних труднощів, а ось поміняти місце розташування металевих труб водопроводу і газу вже набагато складніше. У такому разі вже потрібно викликати спеціаліста в даній сфері діяльності, а саме зварювальника, який зможе поміняти розташування труб і виставити шлях так, як потрібно саме вам.

Труба газу

У Київській області чоловік зробив перепланування на кухні свого приватного будинку і змінив повністю розташування всього, що знаходилося всередині. Останнє, що залишилося доробити це запросити фахівця, який допоможе переробити трубу газопроводу, вона повинна діставати до нового розташування котла і плити. У зв'язку з тим, що цю техніку поставили на нові зручніші місця, потрібно було підвести до них труби. Було викликано зварювальника, який працює електродуговим зварюванням для виконання даної роботи.

Газопровід

По приїзду з'ясувалося, що всю конструкцію з труб, зварювальникові потрібно буде варити біля входу в будинок і тільки після цього заносити її і встановлювати на місце. Ця незручність була викликана тим, що на кухні тільки було дороблено ремонт і натягнуті натяжні стелі, тому ніяких зварювальних робіт проводити всередині приміщення не можна було. Використовувалися в роботі труби розмірами 3/4 дюйми та 1/2. Підхід до розгалуження робився з труби 3/4, а самі труби, які будуть розходитися на кухні на стороні з труб 1/2 дюйма. Також встановлювалися нові крани розмірами 1/2.

Газова труба

Складністю виступила при роботі не тільки натяжна стеля на кухні, на вулиці були й свої нюанси. Весь будинок утеплений пінопластом, який міг будь-якої миті загорітися від зварювання. Щоб уникнути цього, замовник узяв пляшку з водою і стояв недалеко від зварювальника і при найменшому загорянні одразу гасив усе водою. Всередині для більшої стійкості труб були встановлені спеціальні кріплення, які допомагали утримуватися трубі в одному положенні.

газова труба на вулиці

Після закінчення зварювального процесу було запущено газ і все перевірено. Течі газу не було виявлено, всю роботу було зроблено, як завжди, на відмінно.


За уточненням деталей прохання дзвонити чи писати на номер
  • Life 093 949 03 36
  • Kyivstar 096 073 99 73
на обох номерах є WhatsApp, Telegram, Viber

Зварювальні роботи

Мапа робіт

  • Интерактивная карта сварочных работ

Контакти