Іржава труба, усунення течі


Ціни Галерея Контакти

На око не можна визначити стан труби, яка покрита хорошим шаром фарби, особливо якщо ви не фахівець у цій галузі. Так і сталося цього разу, після ремонту у ванній кімнаті про труби зовсім забули. Подивившись на них зовні, господарі подумали, що труба досить у хорошому стані і закрили її коробом зробленим будівельниками з гіпсокартону. Але труба опинилася в жалюгідному стані і на ній утворився свищ з якого почала текти вода. Потрібно було негайно викликати спеціаліста для усунення цієї проблеми.

Труба водопроводу

Робітника викликали у Святошиський район, де й проробив усю роботу. Подивившись місце течі, зварювальник одразу зміг визначити початкову проблему. Труба при встановленні була погано проварена людиною, яка їх встановлювала, так само все зварювання вироблялося газозварювальним обладнанням. Було накладено занадто мало металу на відводи для рушникосушарки, якї вже багато років не було. Метал зсередини піддавався корозії, тонкі стінки не змогли довго витримати та лопнули на місці шва. Так само зварювальникові вдалося виявити ще один свищ який міг луснути найближчим часом. Натиснувши на місце з корозією викруткою, вона просто провалилася всередину труби, на цьому місці зрозуміли, що роботи буде вдвічі більше і потрібно цього разу добре зробити.

Свищ у трубі

Крім відводів старї рушникосушки, потрібно було так само провести демонтаж нової, все через її непотрібність у квартирі. Вона погано працювала і не давала достатньо тепла, забилася брудом через погану воду. Зварювальника попросили зрізати відводи які йшли до неї і теж усе заварити. Робота була зрозуміла і фахівець із зварювання розпочав справу негайно.

Заварений відвід

При зварюванні труб, усі зайві частини потрібно відрізати врівень, не залишаючи жодних частин відводів, різьблень тощо. Ці ділянки швидко забиваються різним брудом і прискорюють корозію металу. Зварювальником вся робота була зроблена досить швидко, за кілька годин він упорався. На цій ділянці труб були накладені кілька шарів зварювання, щоб стіна була товста і змогла прожити ще більше ніж труби. Після роботи запустили воду та все перевірили. Течія в трубах не виявлена, проблема була повністю усунена.

Усунення течі
За уточненням деталей прохання дзвонити чи писати на номер
  • Life 093 949 03 36
  • Kyivstar 096 073 99 73
на обох номерах є WhatsApp, Telegram, Viber

Зварювальні роботи

Мапа робіт

  • Интерактивная карта сварочных работ

Контакти