Переварювання стояка в квартирі


Ціни Галерея Контакти

При переплануванні нової квартири вирішили змінити розташування деяких труб, оскільки вони псували як естетичний вигляд, так і не давали нормально приєднатися, все потрібно було переробити. Циркуляційну ділянку потрібно було опустити вниз з усіма кранами, щоби підключення до них труб зробити набагато легше. А головне, труби одразу йдуть по низу.

Труба стояк

Будинок був новий і нещодавно зданий в експлуатацію, всі металеві труби були в дуже хорошому стані, заміни нічого не вимагало, розміри їх 3/4 дюйма та 1 дюйм. Зварювальнику викликаному для перенесення труб потрібно болгаркою відрізати всі труби, які потрібно було опустити, після чого зменшити їх розміри і приварити назад. Завдання було не складне, але дуже трудомістке, роботи було багато, тому що відрізати потрібно було кілька труб.

Переварювання стояка

З усього стояка була спущена вода, після чого зварювальник приступив до роботи. Робота проводилася у двох ванних кімнатах однієї великої квартири. Замовник зробив правильно, що спочатку взявся за металеві труби, тільки після цього починав робити повний ремонт, він розумів, що коли ремонт буде повністю зроблений і труби закриті, переробляти все буде набагато складніше, так само можна буде пошкодити свіжий ремонт.

Робота зварювальника зі зміни циркуляційної ділянки зайняла приблизно половину робочого дня. Після того, як труби були встановлені в потрібне положення, запустили воду, провели всі шви, течі не було. Робота була зроблена якісно, всі шви були покладені професійно.

Циркуляційна ділянка

Для роботи з трубами водопроводу та газу допускаються не всі зварювальники, потрібен спеціальний досвід та практика, щоб братися за труби. Не варто в цьому випадку економити на першокласних фахівцях, у результаті вам це може коштувати набагато дорожче. Погано заварені труби можуть дати течію через короткий проміжок часу і затопити новий ремонт ваш і сусідів, які живуть на поверх нижче.


За уточненням деталей прохання дзвонити чи писати на номер
  • Life 093 949 03 36
  • Kyivstar 096 073 99 73
на обох номерах є WhatsApp, Telegram, Viber

Зварювальні роботи

Мапа робіт

  • Интерактивная карта сварочных работ

Контакти