Ремонт котла на виїзді


Ціни Галерея Контакти

Займаємося зварювально-ремонтними роботами твердопаливних котлів по всьому Києву. Зможемо швидко приїхати в зручний для вас час, знайти неполадки, які змусили котел стати в не робочому стані, все відремонтуємо за короткі терміни. Також займаємося ремонтом металевих труб опалення.

Котел

Дуже прикро, коли котел ламається в зимовий період часу, особливо якщо на вулиці стоїть мороз. Так сталося з людиною, яка живе в районі Академмістечка приватного будинку, у нього сталася поломка, що робити і як його полагодити він не знав. Зробивши правильне рішення, він негайно викликав зварювальника, який займається ремонтом котлів. Тепер залишилося тільки чекати на приїзд і сподіватися, що поломка не суттєва, все можна буде відремонтувати того ж дня.

Зварювальний шов

Зварювальник, який приїхав за вказаною адресою, відразу приступив до роботи, оглянувши твердопаливний котел, відразу стало зрозуміло, що у нього сталося прогрівання металевої стінки через неякісну воду, яка використовувалася в його роботі. Причину не робочого стану було з'ясовано, одразу розпочали ремонт. Спочатку зварником за допомогою болгарки було вирізано металеву передню стінку, знявши яку виявили сильний вапняний наліт. Він був дуже міцним, спершу навіть здалося, що це бетон, оскільки за міцністю він не поступався йому. Цей бруд не давав нормально охолоджувати частину котла, оскільки туди зовсім перестала надходити вода і в результаті йшло його закипання.

Твердопаливний котел

Потрібно було зробити заміну внутрішньої стінки котла, для цього була вирізана зовнішня стіна, далі приступили до видалення всього налиплого вапна за допомогою перфоратора. Ця грязьова кірка у висоту досягала до 5 сантиметрів. Видалення грязьових ділянок не зайняло надто багато часу, після цього наклали латку на це місце з досить товстої сталі і добре проварили. Після цього були знову приварені стінки, що вирізалися при роботі, для того, щоб дістатися потрібної робочої ділянки.

Після закінчення всієї зварювальної роботи, твердопаливний котел був запущений та перевірений у роботі. Тепер все добре працювало і хвилюватися замовнику вже не варто, що будинок стоятиме без опалення в ці холодні дні.


За уточненням деталей прохання дзвонити чи писати на номер
  • Life 093 949 03 36
  • Kyivstar 096 073 99 73
на обох номерах є WhatsApp, Telegram, Viber

Зварювальні роботи

Мапа робіт

  • Интерактивная карта сварочных работ

Контакти