Повторний ремонт труби


Ціни Галерея Контакти

Вирішивши заощадити трохи грошей замовники викликали не дорогого зварювальника, у якого, як виявилося, досвіду в роботі з трубами водопроводу було дуже мало. Приклавши всі старання він не міг заварити трубу, течія була при постійному вмиканні води. Провозившись з однією трубою майже пів дня, вирішили все-таки викликати фахівця саме з труб постачання і цього разу вони не помилилися. Хоча довелося заплатити в результаті більше і витратити багато часу.

Частина труби

Як би це незвично не звучало, дзвінок на фірму надійшов саме від зварювальника, який просив приїхати і розібратися з течією в трубах. Вказавши район та адресу, зварювальник виїхав на допомогу. Після приїзду фахівець глянув на навари металу на трубах і відразу все зрозумів, на фото можна розглянути старання попереднього майстра, у якого так і не вийшов ремонт. Виправляти роботу після інших людей, набагато складніше. Потрібно підготувати робоче місце, зачистити всю роботу горе зварювальника, привести всі труби в стан, при якому можна варити все заново.

частина труби

Насамперед у роботі брала участь болгарка, за її допомогою було зрізано частину труби з невдалим швом та підготовлено поверхню до роботи. Вся робота у досвідченого фахівця зайняла приблизно пів години, відтоді більшу частину займала саме підготовка до зварювального процесу. Труба ремонтом якої займалися, перебувала під ванною, робився перехід на поліпропілен, його же надалі підключатимуть до металевої труби.

Труби водопроводу

Робота була виконана, для перевірки знову включили воду і пустили її трубами. На цей раз течі вже не було, все заварив першокласний фахівець якісно. Сам замовник був дуже радий, що вирішили його проблему, перший зварювальник приїхав ще з самого ранку і пів дня не міг зробити роботу, після чого вдень викликали іншого зварювальника, який за короткий проміжок часу зміг усе зробити.

Це був саме той приклад, який показує, що не потрібно економити на хороших фахівцях. Трубами водопроводу та газопроводу займаються не всі зварювальники. Для даного типу зварювання потрібно мати великий досвід роботи, а також знання зварювання труб.


За уточненням деталей прохання дзвонити чи писати на номер
  • Life 093 949 03 36
  • Kyivstar 096 073 99 73
на обох номерах є WhatsApp, Telegram, Viber

Зварювальні роботи

Мапа робіт

  • Интерактивная карта сварочных работ

Контакти