Виготовлення столика з металу


Ціни Галерея Контакти

Нам надійшло замовлення на виготовлення невеликого журнального столика, з металу, який залишився у клієнта після його будівельних потреб. Йому потрібен був досвідчений зварювальник, який зміг би із залишків металу зробити столик, по нехитрому кресленню. Для нас така робота зовсім не складала труднощів і ми взялися за її виконання. Нам і самим було дуже цікаво, що в кінцевому результаті вийде.

Каркас столика

Під час виготовлення журнального столика, зварником використовувалися залишки труб розміром 25х25 і 50х50. Спершу все було вирізане за потрібним кресленням, шматочки поставлені в єдине ціле, для з'ясування всіх розмірів та загальної картини. Після чого зварювальник зайнявся з'єднанням металу, каркас був готовий вже за кілька годин. Після зварювання було відбито весь непотрібний шлак і деякі місця прошпакльовані. Дочекалися висихання шпаклівки та зачистили її до потрібного стану. Ось уже наблизився процес фарбування, спершу конструкція з металу була пофарбована ґрунтовкою, дали підсохнути та пофарбували зверху темною фарбою.

Журнальний столик

Верхня дошка столу була вже заготовлена замовником заздалегідь, тепер йому потрібно було дочекатися, поки фарба підсохне і одягнути верхню частину. Столик наступного дня вже був готовий, всю роботу ви можете бачити на фото. Вийшов дуже гарний, а найголовніше унікальний столик, зроблений із залишків металу, який замовник зміг використати з розумом та за призначенням, а не просто викинув його або відклав до добрих часів.

Металевий столик

Наші фахівці можуть зробити стіл будь-якого розміру, з будь-якої товщини металу, всі ваші дизайнерські ідеї можуть бути втілені в реальність руками наших професійних майстрів. Ми варимо, ремонтуємо та виготовляємо металеві конструкції по всьому Києву, можемо зробити роботу як у себе на робочому місці, так і приїхати до вас. Займаємося також габаритними роботами, такими як: металеві сходи, навіси для автомобілів, відкатні ворота та інше.


За уточненням деталей прохання дзвонити чи писати на номер
  • Life 093 949 03 36
  • Kyivstar 096 073 99 73
на обох номерах є WhatsApp, Telegram, Viber

Зварювальні роботи

Мапа робіт

  • Интерактивная карта сварочных работ

Контакти