Ремонт металевої труби з муфтою


Ціни Галерея Контакти

Нашого співробітника викликали на ремонт труби. Вона знаходилась у парадному багатоповерхового будинку. Причина виклику була труба, що вічно капає, раніше вже викликали інших зварювальників, але труба капати не перестала. На цей раз викликали нас, щоб розібратися з цією проблемою.

Ремонт труби

Перша причина несправності була в тому, що фахівці викликані до нас, приварили різьблення, яке за своїм діаметром було товщим за саму трубу. Приварили вони її не якісно, от труба й капала. Зварювальник зрізав болгаркою різьблення, яке було наварене раніше і приварив нове. У парадному пустили воду, зварювальний шов тримався добре, зроблений був якісно. Але виникла нова проблема, зварювальник знову помітив течію, яка йшла вже не зі швів, а саме з різьблення. Труба поліпропілену була знята і все ретельно перевірено, як виявилося, що цього разу проблема в муфті, яка накручувалась на різьблення. Муфта була куплена в магазині з браком, послаблене різьблення.

Різьблення

На жаль таких нюансів замовник не міг знати, оскільки не розбирався в таких тонкощах. Але досвідчене око фахівця з великим досвідом роботи та спеціальними інструментами змогло з'ясувати причину поломки. Через деякий час всю роботу було зроблено, пущено воду і все перевірено. Ремонт труб пройшов успішно, зварювальнику подякували за якісно виконану роботу і він зміг поїхати на інше замовлення.

Вікно для зварювання

При покупці різних різьбових з'єднань не забувайте перевіряти їх на щільність скручування. Таким чином ви зможете уникнути багатьох проблем надалі. Краще відразу в магазині дізнатися цю проблему, ніж на приварених трубах. Існує також спеціальний кондуктор перевірки різьби, який зможе точно визначити надійність і якість різьби.


За уточненням деталей прохання дзвонити чи писати на номер
  • Life 093 949 03 36
  • Kyivstar 096 073 99 73
на обох номерах є WhatsApp, Telegram, Viber

Зварювальні роботи

Мапа робіт

  • Интерактивная карта сварочных работ

Контакти