Виготовлення каркасів столів


Ціни Галерея Контакти

Поступило замовлення на виготовлення каркасів для столів до офісу. Молода компанія вирішила розширювати свій штат співробітників і для цього потрібно було закуповувати нові офісні меблі. Подивившись на ціни готових столів у продажу, замовники вирішили що набагато дешевше буде зробити столи на замовлення. Ще одним плюсом у такому виготовленні є унікальність, оскільки можна самому під себе вибрати якої висоти буде конструкція, довжини і ширини. Затвердивши всі макети та кількість столів, ми відправили зварювальника на допомогу.

Виготовлення каркасів столів

Офіс знаходився недалеко від центру міста Київ, знайти його не склало труднощів і робітник приїхав у вказаний час. Замовником заздалегідь був куплений весь потрібний метал для роботи, а саме труби розмірів 40х20 з товщиною стінки 2 мм і трохи менші за розміром 20х20, вони були перемичками для ніжок, роблячи конструкцію міцнішою. Роботу зварювальникові потрібно було робити у великому коридорі, де вже був розташований весь метал, стояло гарне освітлення та була прийнятна температура для роботи.

Зварювальний шов

Спершу болгаркою було порізано повністю весь метал на потрібні деталі за розмірами, тільки після цього почався весь зварювальний процес. На виготовлення одних тільки ніжок, було витрачено пів робочого дня, інша половина дня знадобилася зварювальникові на те, щоб з'єднати ніжки перемичками і зробити повноцінні каркаси з металу для стільниць. Після закінчення зварювальних робіт ніжки були пофарбовані матовою темною фарбою, зачистку перед фарбуванням замовник проводити не захотів. Метал був новий і іржі на ньому зовсім не було.

Ніжки столу

Для верхніх частин столу, а саме стільниць, був обраний не дуже дорогий матеріал, але досить якісний. Це були склеєні дошки у кількості двох штук із ДСП завтовшки 16 мм. Стільниця мала досить привабливий вигляд. Кріпилась вона до металевого каркасу шурупами знизу.

Каркас столу

Наші майстри можуть зробити будь-які офісні або домашні меблі на замовлення з металу за вашими заздалегідь заготовленими кресленнями. Якщо не розумієтеся на кресленнях, це не така велика проблема, можете надіслати фото прикладу, що б хотіли, ми затвердимо з вами розміри і зробимо. Працюють зварювальники по Києву та області, займаються будь-якими роботами пов'язаними із зварюванням металу.

Стіл на замовлення
За уточненням деталей прохання дзвонити чи писати на номер
  • Life 093 949 03 36
  • Kyivstar 096 073 99 73
на обох номерах є WhatsApp, Telegram, Viber

Зварювальні роботи

Мапа робіт

  • Интерактивная карта сварочных работ

Контакти