Підставка для столу


Ціни Галерея Контакти

Для наших фахівців це було зовсім неважке завдання, зробили його у себе на території швидко та найголовніше, як завжди, якісно. Для тих, хто дивлячись на фото не зовсім розуміє, що це таке і де буде використовуватися зараз, ми постараємося все пояснити. Зроблено цю металеву ніжку для стільниці великого дизайнерського столу у витриманій стилістиці загального дизайну кімнати.

Підставка стільниці

Поступив дзвінок від молодої людини, йому потрібно було в найкоротші терміни зробити підставку для столу з металу, що його цікавить, і розмірами, які він люб'язно нам повинен був надати. Подивившись на креслення ми відразу зрозуміли, що робота всього на кілька годин і не буде нам ускладнювати робочий графік. Ми погодилися допомогти нашому новому клієнту та одразу вирушили за металом на базу. Потрібно було зробити лише одну металеву ніжку, з іншого боку стіл кріпився на спеціальні кріплення і підставки не потребував.

Зварювання металу

Приїхавши до нас на базу, ми відразу вивантажили метал слюсарю, він подивившись креслення, взяв болгарку і за лічені хвилини порізав все на потрібні деталі для складання. Потім до роботи приступив зварювальник, ретельно проваривши метал, перетворив усе на одне ціле. V подібна ніжка грубо обробилася болгаркою по всій поверхні, саме такий вид хотів бачити замовник у кінцевому результаті. Після цього все покрилося лаком для збереження кольору, надання гладкості.

Зварювальний шов

Так само для більшої стійкості підставки, на нижню частину було наварено майданчик і приклеєно войлок, щоб метал не зіпсував поверхню підлоги. Зверху так само приварилися два майданчики, вони були набагато менше ніж нижній майданчик. Приварилися як кріплення між даною ніжкою і стільницею.

Металева ніжка

На жаль як виглядає стіл із встановленою підставкою ми показати не можемо, оскільки не маємо фото. Але замовнику сподобалася наша робота, також подякував за оперативність і сказав що тепер якщо йому потрібна буде допомога, він відразу звертатиметься до нас. Ми досить часто займаємося виготовленням на замовлення різних конструкцій, як за кресленнями, так і по фото або зі слів замовника. Маємо творчих фахівців із великим досвідом роботи.

Готова підставка
За уточненням деталей прохання дзвонити чи писати на номер
  • Life 093 949 03 36
  • Kyivstar 096 073 99 73
на обох номерах є WhatsApp, Telegram, Viber

Зварювальні роботи

Мапа робіт

  • Интерактивная карта сварочных работ

Контакти