Металеві грати для просіву


Ціни Галерея Контакти

Нашими послугами зацікавився бетонний завод, що знаходився в Київській області. Їм потрібні були високо кваліфіковані зварювальники для виготовлення решітки, яка буде проводити чистку піску та щебеню від попадання в цемент великого габаритного сміття. Раніше ґрати не були встановлені. Решітка зробить роботу більш автоматизованою, не потрібно буде дивитися чи потрапили великі предмети з машин у змішувач. Ми погодилися на цю роботу і наступного дня були на об'єкті, сповнені сил і в робочому настрої.

Грати просівання

Весь метал був закуплений підприємством і привезений на територію заводу, для роботи нам було виділено ангарне приміщення, в якому вже знаходився метал, і були цілком нормальні умови для роботи. Насамперед було виміряно місце, куди встановлюватимуться ці грати, були видані всі розхідники у вигляді електродів і кіл на болгарку, після чого можна було приступати до роботи.

Слюсар

Для виготовлення решітки використовували 75-й куточок по периметру та швелер 10 розміру посередині для надання всієї конструкції більшої жорсткості. Ще для того, щоб смуги з металу під сильною вагою не провисали. Половина середніх смуг була надрізана на кілька сантиметрів усередину, через кожні 150мм, робилося це для того, щоб у ці пази вставлялися верхні смуги і зварювалися в одне ціле. Дана схема дасть більшу міцність і надійність, також зможе витримати велике бічне навантаження.

Металеві грати

Вікна в сітці для просіювання виходили з розмірами 150х150 мм, цей розмір легко давав пройти щебеню і піску. Але в той же час зупиняв різні дошки, ганчірки, великі камені та інше різне сміття, яке не повинно потрапляти на конвеєр.

Зварювальник

На фото можна з легкістю побачити як нашими фахівцями від початку і до кінця робилася вся робота і що вийшло в кінцевому результаті. Для виготовлення металевої конструкції знадобилося два спеціалісти, а саме зварювальник і слюсар, які змогли все зробити за два робочі дні.

Грати

Ми можемо зробити з металу будь-яку конструкцію, яка вам необхідна, розуміємось на кресленнях і вміємо по них працювати. Можна викликати зварювальника на об'єкт для різних завдань на цілий робочий день або на кілька годин роботи.


За уточненням деталей прохання дзвонити чи писати на номер
  • Life 093 949 03 36
  • Kyivstar 096 073 99 73
на обох номерах є WhatsApp, Telegram, Viber

Зварювальні роботи

Мапа робіт

  • Интерактивная карта сварочных работ

Контакти