Переробка старих воріт на відкатні з профнастилом


Ціни Галерея Контакти

Фахівцями проводилися зварювальні роботи зі зміни конструкції старих воріт, які вирішили переробити на новий лад. Замовник хотів дати їм друге життя і знайшов людей, які можуть переробити старі ворота на нові. Ворота були зроблені ще багато років тому, працювали вони за старим типом воріт, які відкочувалися так само убік.

Ворота та робітник

Вся конструкція працювала за допомогою ролика, який був розташований чітко посередині, він не давав воротам завалитися в той чи інший бік. Внизу було встановлено куточок яким їздили інші ролики. Дана конструкція мала мінус в тому, що даний куточок часто в холодну пору покривався льодом і ускладнював пересування роликів, так само перешкодою був сніг, листя і будь-яке сміття яке трапиться на їх шляху. Це одна з причин, чому їх вирішили переробити під новий стандарт.

Ворота з профнастилом

Так само хотілося встановити двигун на ворота. Він може сильно полегшити життя, приїхавши на автомобілі, не потрібно виходити з нього для відкриття та закриття воріт. У погану погоду не доводиться мокнути під дощем або мерзнути на холоді. Варто просто під'їхати до воріт, натиснути кнопку на пульті і вони вже автоматично відкриються, після деякого часу самі закриються, коли автомобіль буде вже у вказаному місці під будинком.

Білі ворота

Невеликі труднощі при роботі з якими зіткнулися зварювальники - це розпухлі труби воріт. Метал з роками сильно розширився через потрапляння всередину води в зимовий період, вода замерзала і сильно тиснула на метал, таким чином розтягнула металеві труби. Але фахівці своєї справи змогли виправити всю кривизну і виправили її, так само нижня труба була досить не рівна, не можна було встановити на напрямну рейку, але і з цим завданням змогли впоратися за короткий проміжок часу.

Відкатні ворота

Спершу з воріт зняли весь профнастил, який вже не був потрібен, замовник вирішив встановити новий, білого кольору, під зовнішній дизайн будинку. Після цього вирівняли ворота та приварили до направляючої рейки. Наступним кроком було фарбування воріт у кілька шарів чорною фарбою. Даний етап роботи доводилося кілька разів відкладати через погані погодні умови, які могли не дати застигнути або просто зіпсувати шар.

Коли фарба на воротах вже висохла, стали встановлювати профнастил на колишні отвори. Для підвищення міцності забивали заклепки із шайбами. Складним моментом у роботі було заливати бетонний майданчик, який углиб сягав на 70 см. Причина складності була та сама погода, все робилося при температурі в мінус десять градусів.

Останнім же кроком була установка воріт і підключення двигуна та виставлення всіх роликів. Замовнику робота дуже сподобалася, все, що вийшло, ви можете і самі подивитися на наших фотографіях.


За уточненням деталей прохання дзвонити чи писати на номер
  • Life 093 949 03 36
  • Kyivstar 096 073 99 73
на обох номерах є WhatsApp, Telegram, Viber

Зварювальні роботи

Мапа робіт

  • Интерактивная карта сварочных работ

Контакти