Заміна ділянки труби


Ціни Галерея Контакти

Описується саме той випадок, коли економія на хороших майстрах призвела до плачевних наслідків. Не можна довіряти роботу фахівцям різного профілю тільки дивлячись на ціну за їхні послуги, інакше заплатити доведеться вдвічі більше, а саме за не якісну послугу, і після ремонту нормальним фахівцям які приїдуть все виправляти і робити так, як потрібно.

Труба водопроводу

Було викликано зварювальника для усунення течі в трубах одного приватного будинку, міста Києва. Клієнт просив приїхати і провести ремонт труби, що протікає, після сантехніка який її робив нещодавно. Зварювальник виїхав на місце роботи, після приїзду він побачив не зовсім зрозумілу картину перед собою. Довгий час не міг зрозуміти, хто і навіщо створив таке з'єднання. Між двома трубами нержавіючої сталі розташовувався гумовий шланг і виточені хомути. Хомути служили в даному випадку затискачем, щоб гумка не злізла і воді було складніше просочитися.

Ремонт труби

Ця ідея горе фахівця не змогла дуже довго протриматися, її вистачило на кілька місяців, після чого вода почала сочитися і капати. Чому труби не були зварені між собою одразу, залишається лише здогадуватися. Досвідчений зварювальник оглянув конструкцію, після чого взявся до роботи. Потрібно було насамперед перекрити крани і почати все переробляти по крокам.

  1. Злити воду;
  2. зняти резинку з хомутами;
  3. зачистити труби в місцях майбутнього зварювання;
  4. вирізати потрібну частину труби за діаметром та довжиною;
  5. приварити на відповідне місце;
  6. включити воду та перевірити шви на протікання.
Частина труби

Вся дана робота була зроблена за вельми короткий проміжок часу, єдина скрута була в трубі зі стелі, в такому положенні зварювальникові вкрай не зручно було працювати. Приварена на місце гумового шлангу була труба із простої сталі до нержавіючої сталі. Усі шви добре проварили, течі після включення води не було виявлено. Таким чином, змогли врятувати замовника після халтурної установки шланга. Він міг злетіти будь-якої миті і затопило повністю весь будинок.


За уточненням деталей прохання дзвонити чи писати на номер
  • Life 093 949 03 36
  • Kyivstar 096 073 99 73
на обох номерах є WhatsApp, Telegram, Viber

Зварювальні роботи

Мапа робіт

  • Интерактивная карта сварочных работ

Контакти