Заміна водяної рушникосушки


Ціни Галерея Контакти

Сушка для рушників або рушникосушка, дві поширені назви вигнутої труби, яка розташовується у ванній кімнаті. Головне її призначення - це сушіння рушників після купання або будь-яких інших речей, які потрібно висушити. Так само конструкція допомагає зберігати тепло і прибирає вологість, щоб не йшло поширення грибків. Старі рушникосушки найчастіше демонтують і причин цьому є кілька, вони найпоширеніші.

Сушник для рушників

Старі труби. Вони мають властивість засмічуватися, з роками вони набиваються брудом і перестають працювати на повну потужність, бувають випадки, що вода взагалі перестає ними йти і вони стоять холодні, просто займають зайве місце в малогабаритних квартирах.

Поєднання ванної та санвузла. Майже всі старі квартири мають окремі ванну та туалет, зараз їх намагаються поєднувати, шляхом вибивання стінки між ними. Майже завжди сушка для рушників знаходиться саме на цій стіні і як можна зрозуміти вона залишається посередині кімнати і доводиться її прибирати, приварювати нові відводи для встановлення в інше зручніше місце.

Зварювальний шов

Не завжди замовники добре розуміються на розмірах труб, і вибирають їх самі замість того, щоб довірити цю частину роботи професіоналу. Іноді величина так відрізняється що їх поєднати просто неможливо з якихось причин, у випадку який зараз опишемо все пройшло без сильних складнощів. Замовник при поєднанні ванної та туалету потребував допомоги зварювальника, треба було відрізати вигнуту трубу і на її місце приварити свіжу ділянку з відводами. Трубу водопроводу він, звичайно, купив сам і трохи не вгадав з розмірами.

Байпас

По приїзду спеціаліста було оглянуто робочий простір та нову частину стояка. Зварювальник пояснив що в цьому місці не варто було брати трубу яка по діаметру товще, краще брати трохи менше розміру для поліпшення циркуляції. Але матеріал був вже куплений і потрібно було робити з того, що є. Для роботи саме в цій ситуації знадобився великий молоток, болгарка та зварювальний апарат.

Труба опалення

Насамперед у стінці вибилися отвори, через які можна буде легко пройти болгаркою і відрізати зайву частину. Наступним у роботу взяли болгарку та демонтували сушку. Взявши зварювальний апарат довелося майстру на дюймовий стояк наварювати трубу розмірами 1,1/4 дюйма. Зварювальник був досвідчений і все легко встановив на потрібні місця, варив без операцій, був хороший доступ для електрода. Так само були наварені дюймові металеві різьблення на які буде встановлена нова сушка для рушників.

Труба у ванній

При закінченні роботи, запустили воду по стояку, одразу перевірили усі шви на протікання. Викликаний зварювальник побув ще деякий час для перевірки труб, все було гаразд і можна було їхати. Тепер можна продовжувати ремонт і труби вже не будуть на заваді.


За уточненням деталей прохання дзвонити чи писати на номер
  • Life 093 949 03 36
  • Kyivstar 096 073 99 73
на обох номерах є WhatsApp, Telegram, Viber

Зварювальні роботи

Мапа робіт

  • Интерактивная карта сварочных работ

Контакти