Рекламні вивіски на замовлення


Ціни Галерея Контакти

Трудилися фахівці цього разу над створенням конструкцій, які багато хто зустрічає щодня на вулиці, але не завжди звертає на це увагу. Рекламні вивіски та стенди, таке знайоме явище на вулицях Києва та й усієї України. Ставлять їх для залучення до своєї продукції або послуг нових та потенційних клієнтів. Для бетонного заводу, який знаходиться у Київській області, потрібно було зробити металеві каркаси, вони надалі кріпляться на стовпи з рекламними гаслами.

Зварювальник

Робити всю роботу потрібно було безпосередньо у замовника на території, метал був уже підібраний і куплений заздалегідь, так само був прорахований запас, щоб уникнути нестачі при виробництві. Дане завдання виробляв один зварювальник зі слюсарем, приїхавши їх одразу підвели в ангар, в якому все і розташовувалося. Метал акуратно лежав осторонь, відрізні кола і електроди були підготовлені, світло в приміщенні стояло хороше, було видно, що клієнт підготувався, так само повністю підготував все робоче місце. Можна було розпочинати виробництво без зайвих питань.

Металеві каркаси

Слюсар за вказаними розмірами спершу нарізав труби, які були квадратної форми та з розмірами 20х20, товщина стінки 2мм. Нарізка металу зайняла майже пів дня, зварювальник після кількох відрізаних частин розпочав так само процес виготовлення. За домовленістю потрібно було зробити 50 конструкцій із кріпленнями та шпильками, так само після зварювання все пофарбувати основою та білою фарбою.

Дриль

Вивіски на стовпи виготовили за один робочий день, наступного чекала робота трохи іншого характеру. Потрібно було в ніжках і кріпленнях просвердлити 200 наскрізних отворів спочатку свердлом в 4 мм, потім 9мм, зварювальник зі слюсарем впоралися за половину дня, працюючи відразу двома дрилями. Все готове та виставлене для фарбування, був приготовлений пульверизатор і почали наносити ґрунтовку, яка висихала кілька годин, після чого нанесли один шар фарби. Погода була зимова і пофарбоване покриття не встигало засохнути, саме з цієї причини більше слоїв того дня не наносилося. Чекали кілька днів, після чого повторно все пофарбували.

Фарбування Рекламні вивіски

Роботу виконали повністю у встановлені часові рамки. Коли фарба повністю засохне, на металеві каркаси для реклами наб'ють оцинковані листи, а на них вже приклеюватимуть рекламу виконану на оракалі. Цей тип роботи зайняв рівно два робочі дні, складнощів крім погодних умов не було. Матеріал куплений на металобазі гарної якості, взятий із запасом, розхідники у вигляді свердл, електродів та відрізних кіл теж куплені у середній ціновій політиці. Замовнику сподобалася робота та прийняли її зі словами подяки.


За уточненням деталей прохання дзвонити чи писати на номер
  • Life 093 949 03 36
  • Kyivstar 096 073 99 73
на обох номерах є WhatsApp, Telegram, Viber

Зварювальні роботи

Мапа робіт

  • Интерактивная карта сварочных работ

Контакти